Bij hét schoonmaakbedrijf van Amsterdam berekent u snel uw prijs online!

Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie organiseert eenvoudig en snel de schoonmaak van uw bedrijf. Wij bieden perfecte kwaliteit, tegen scherpe tarieven, in heel Amsterdam. Bereken hier online binnen 5 minuten uw schoonmaakabonnement.

Ons idee:
Ons schoonmaakbedrijf gelooft in tevreden schoonmaakmedewerkers die zorgen voor tevreden klanten door heel Amsterdam.

Tevreden klant
Een tevreden klant is voor ons een klant die exact de schoonmaak krijgt die hij wil, een goede relatie met de medewerker heeft en geen bijzaken ervaart vanuit het schoonmaakbedrijf.

Tevreden medewerker
Een tevreden medewerker is voor ons een medewerker die elke dag met plezier naar het werk gaat. Op zijn of haar werk genoeg tijd en schoonmaakmiddelen heeft om een goede prestatie neer te zetten. Wij zorgen dat het juiste salaris uitbetaald wordt en hij/ zij de kans krijgt om zich tot een vakman voor de schoonmaak van bedrijven te ontwikkelen.

Uw prijs
Bij Schoonmaakunie kunt u nu online de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf berekenen.
Hiervoor kunt u één van de onderstaande keuzes selecteren:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al hoeveel uren schoonmaak u op kantoor wilt? Bereken dan  hier  binnen 30 seconden uw abonnementsprijs met een flexibel schoonmaakprogramma.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket:

Stel hier binnen 5 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen aan de hand van de verschillende ruimtes in uw kantoor en bekijk direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur:

Maak nu hier online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs die bij u langs komt voor een overzichtelijke schoonmaakofferte.

Of bel direct via 020-8201138!

Schoonmaakunie is actief in de volgende stadsdelen van Groot - Amsterdam:

Amsterdam- Centrum, Westpoort, Wersterpark, Oud-West, Zeeburg, Bos en Lommer, de Baarsjes, Amsterdam-Noord, Geuzenveld, Slotermeer, Osdorp, SlotervaartAmsterdam Zuid-Oost, Amsterdam Oost / Watergraafsmeer, Amsterdam Oud-Zuid, Zuider Amstel .