Hét schoonmaakbedrijf bij u uit de buurt in Bos en Lommer.

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie organiseert snel en volledig de schoonmaak van uw bedrijf. Perfecte kwaliteit, tegen een scherp tarief, in Bos en Lommer. Bekijk hier op onze website in 2 minuten de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Schoonmaakunie gelooft in tevreden schoonmaakmedewerkers die zorgen voor tevreden klanten. Gedurende het jaar organiseren wij verschillende kleine evenementen voor onze schoonmaak medewerkers. Ook helpen wij ze bij privé vraagstukken. Door deze ondersteuning en onze schoonmaaktrainingen kunnen onze medewerkers zich focussen op waar ze goed in zijn. Door deze focus behoren zij tot de  beste schoonmakers van Bos en Lommer. Zo voorzien wij u van exact de schoonmaak die u wenst en zorgen wij als schoonmaakbedrijf dat u geen bijzaken ervaart.

Uw online prijs:

Bereken hier online uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor. Onderstaand kunt u kiezen uit 3 opties om de prijs te berekenen.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren:

Bent u op de hoogte van hoeveel  uren er schoon gemaakt zou moeten worden in uw bedrijf? U kunt hier online de prijs van uw schoonmaak binnen 30 seconden bepalen.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Bekijk binnen 4 minuten hier uw Schoonmaak Pakket online door de ruimtes van uw bedrijf in te vullen!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Online kunt u hier een afspraak inboeken met onze Schoonmaak Adviseur. Na het bezoek bij u op kantoor ontvangt u een duidelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Als Schoonmaakbedrijf is Schoonmaakunie actief in de volgende buurten van Bos en Lommer:

Sloterdijk, Landlust, Erasmuspark, De Kolenkit

Ons schoonmaakbedrijf in Bos en Lommer werkt in de volgende wijken