Schoonmaakadviseur

  • Nu online afspraak maken
  • Deskundig advies
  • Duidelijke offerte
  • Klacht binnen 1 uur opgepakt anders één maand gratis

Schoonmaakadviseur

Onze Adviseurs helpen u bij het maken van de juiste schoonmaakkeuzes.
Op basis hiervan ontvangt u een op uw bedrijf afgestemd schoonmaakprogramma, dat in een overzichtelijke offerte met een heldere prijsopbouw binnen 24 uur aan u wordt toegezonden.
In een persoonlijk gesprek inventariseert onze Adviseur uw wensen en
behoeftes, en brengt hij de schoon te maken ruimtes in kaart.
Als u tevreden bent en wij de opdrachtbevestiging getekend retour hebben ontvangen gaat uw Schoonmaakabonnement in.

 

Onze samenwerking

Schoonmaak start

Na het afsluiten van uw
abonnement zullen wij binnen
1 werkdag contact met u
opnemen.

Schoonmaak thermometer

Om de relatie tussen u en de
medewerker op peil te houden hebben
wij een aantal gereedchappen
ontwikkeld.

Schoonmaak einde

Mocht u onverhoopt uw
abonnement willen beeindigen
dan hanteren wij geen
opzegtermijn.
 

Schoonmaak start

Telefonisch contact

Na het afsluiten van uw abonnement nemen wij binnen een werkdag contact met u op. We nemen uw abonnement door en maken een afspraak voor een klikgesprek tussen u en onze medewerker.

Klikgesprek

In dit klikgesprek komt uw Schoonmaakadviseur samen met onze medewerker bij u langs. Wij hebben deze medewerker geselecteerd aan de hand van uw bedrijfsprofiel. Tijdens dit gesprek kunt u kijken of u een goed gevoel heeft bij de medewerker en kunt u uw wensen en eisen aangaande de schoonmaak verder toelichten. De Schoonmaakadviseur zal naar aanleiding van dit gesprek het definitieve schoonmaakprogramma opstellen.
Mocht u overigens geen goed gevoel hebben bij de medewerker dan kunt u dit naderhand aangeven bij de Schoonmaakadviseur. In dat geval selecteren wij een andere medewerker en plannen we een nieuw klikgesprek in. Omdat u het abonnement via internet bestelt, zal de eerste twee weken op proef worden gewerkt.

Communicatiemaand

De eerste maand van de samenwerking zullen uw verwachtingen en de taken van onze medewerker op elkaar moeten worden afgestemd. Uw Schoonmaakadviseur zorgt hiervoor.

Image one
 
Image one

Schoonmaak thermometer

Om de relatie tussen u en onze medewerker op peil te houden hebben wij een aantal gereedschappen ontwikkeld. Deze zijn gebaseerd op een systeem waarbij u direct uw feedback geeft en wij deze continu
monitoren.


Schoonmaakunie kwaliteitsgereedschappen

Logboek: Wij maken voor de vastlegging van de interne communicatie gebruik van een logboek. Daarin kunt u korte opmerkingen of instructies voor de medewerker opschrijven. Zo stuurt u onze medewerker voor kleine zaken snel aan. Bovendien geeft dit logboek de medewerker een handvat bij specifieke zaken en calamiteiten. Naast praktische zaken staat het schoonmaakprogramma, contactpersonen en belangrijke telefoonnummers vermeld.

Telefonisch: Om het schoonmaakprogramma verder af te stemmen en de kwaliteit optimaal te waarborgen houden wij periodieke evaluaties. Het aantal evaluaties wordt gebaseerd op uw abonnement.

Digitaal: U ontvangt maandelijks een simpele vraag: Bent u tevreden over het schoonmaakresultaat, Ja/Nee.

Fysiek: Afhankelijk van uw abonnement komt uw Schoonmaakadviseur periodiek bij u langs. Tijdens dit bezoek vernemen wij graag uw ervaringen over het schoonmaakonderhoud en loopt de adviseur aan de hand van de Schoonmaakunie Checklist het schoonmaakprogramma na.

Klachten: Als u een klacht heeft doen wij er alles aan om die klacht direct op te lossen. Mocht de klacht niet binnen 1 werkuur opgepakt worden, dan krijgt u 1 maand gratis schoonmaak.

Kennis: Of het nu gaat over het onderhoud van een vloer, een factuur of dat u een specifieke luchtverfrisser in het toilet wenst, uw Schoonmaakadviseur is altijd beschikbaar voor uw vragen.