Hét schoonmaakbedrijf in de buurt van Slotervaart. Bereken hier online de kosten van uw schoonmaak!

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie verzorgt gericht, eenvoudig en snel de schoonmaak van uw bedrijf. In Sloterdijk leveren wij u perfecte kwaliteit tegen een scherp tarief. Binnen 5 minuten heeft u hier bij ons op de website de prijs van uw schoonmaakabonnement berekent.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Bij dit schoonmaakbedrijf zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten. Aan het einde van elke maand organiseren wij een klein evenement voor onze schoonmakers. Met betrekking tot privé vraagstukken zoeken wij samen met ze naar een goede oplossing. Door deze ondersteuning en onze vakgerichte schoonmaaktrainingen kunnen zij volledig bezig zijn met het leveren van een goede schoonmaakdienst. Mede daardoor rekenen wij ze tot de  beste schoonmakers van Slotervaart.

Online Prijs:

Schoonmaakunie maakt het voor u mogelijk om online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te berekenen. Schoonmaakunie is het enige schoonmaakbedrijf in Nederland die u hiervoor de mogelijkheid bied. Kies uit één van de onderstaande 3 opties om de prijs van uw schoonmaak te bepalen:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren de schoonmaker bij u nodig zal hebben op kantoor? Dan kunt u hier uw benodigde aantal uren invullen en direct de prijs bekijken van het schoonmaakonderhoud bij uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u binnen 3 minuten zelf uw Schoonmaak Pakket samenstellen. Door de schoon te maken ruimtes van uw kantoor in te voeren kunt u direct uw prijs bekijken.

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Wanneer u hier klikt kunt u direct online een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs. De schoonmaak adviseur komt bij u langs op kantoor en stelt naar aanleiding hiervan een schoonmaakprogramma op. Deze wordt verwerkt in een duidelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Als Schoonmaakbedrijf is Schoonmaakunie actief in de volgende buurten in Slotervaart:

Slotervaart, Overtoomse Veld, Westlandgracht, Sloter-/Riekerpolder.

Ons schoonmaakbedrijf in Slotervaart werkt in de volgende wijken