Hét schoonmaakbedrijf van Geuzenveld-Slotermeer heeft u gevonden.

Bij het schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie verzorgt u snel en eenvoudig de schoonmaak van uw bedrijf. Ondanks een scherp tarief kunnen wij u perfecte kwaliteit bieden, dus ook in Geuzenveld-Slotermeer. In 2 minuten heeft u hier de prijs van uw schoonmaakabonnement bepaald en kunt u deze online afsluiten.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Bij dit schoonmaakbedrijf zorgen tevreden schoonmaakmedewerkers voor tevreden klanten. Wij organiseren voor onze medewerkers aan het einde van iedere maand een klein evenement. Als zij zitten met privé vraagstukken kunnen zij bij ons terecht en zoeken wij naar de beste oplossing. Door continue ondersteuning en onze doelgerichte schoonmaaktrainingen zijn zij volledig gefocust op waar ze mee bezig zijn. Door deze focus van onze schoonmakers behoren zij tot de  beste schoonmakers van Geuzenveld-Slotermeer. Zo zijn wij altijd bezig met exact de schoonmaak die u wenst en zorgen wij als schoonmaakbedrijf dat u geen bijzaken ervaart.

Prijs:

Bij Schoonmaakunie is het mogelijk online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te berekenen. Kies hiervoor uit één van de genoemde 3 opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren er nodig zijn voor de perfecte schoonmaak van uw kantoor? Vul dan hier de door u benodigde uren in en bekijk de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Door hier te klikken kunt u in 5 minuten zelf uw Schoonmaak Pakket inrichten. Bepaal de schoon te maken ruimtes van uw kantoor en bekijk hierna direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Voor een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs kunt u hier een afspraak maken. Na het bezoek bij uw bedrijf stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en verstuurd u binnen 12 uren een duidelijke schoonmaakofferte toe.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Als Schoonmaakbedrijf is Schoonmaakunie actief in de volgende buurten in Geuzenveld-Slotermeer:

Spieringham, Slotermeer-Noordoost, Slotermeer-Zuidwest, Geuzenveld, Eendracht.

Ons schoonmaakbedrijf in Geuzenveld-Slotermeer werkt in de volgende wijken