Hét schoonmaakbedrijf in Osdorp. Bereken online snel uw prijs.

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie regelt graag snel en eenvoudig  de schoonmaak van uw bedrijf. Wij verzorgen de schoonmaak in Osdorp tegen een scherp tarief maar met perfecte kwaliteit. Bereken hier in 5 minuten de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf in Osdorp.

Onze tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Schoonmaakunie gelooft in tevreden schoonmaakmedewerkers die zorgen voor tevreden klanten. Gedurende het jaar verzorgen wij verschillende kleine evenementen voor onze schoonmaak medewerkers. Ook helpen wij ze bij privé vraagstukken en zoeken hier mee naar oplossingen. Met deze ondersteuning en onze doelgerichte schoonmaaktrainingen kunnen onze schoonmakers zich richten op waar ze goed in zijn. Hierdoor behoren zij tot de  beste schoonmakers van Osdorp.

Uw prijs:

Schoonmaakunie is het enige schoonmaakbedrijf van Nederland waar u online de kosten van uw schoonmaak direct kan inzien. Bekijk nu op onze website de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor. Maak hiervoor een keuze uit de 3 onderstaande opties.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Heeft u al inzichtelijk hoeveel  uren er schoon gemaakt dienen te worden in uw kantoor? Bereken dan hier in 30 seconden uw prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier binnen 3 minuten uw Schoonmaak Pakket online samen. Door de ruimtes van uw bedrijf in te vullen kunt u direct uw prijs bekijken!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Hier kunt u online een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs. Nadat hij/ zij bij u is langs geweest wordt er een schoonmaakprogramma opgesteld en ontvangt u een overzichtelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Schoonmaakunie is als Schoonmaakbedrijf actief in de volgende buurten van Osdorp:

Lutkemeer/Ookmeer, Osdorp-Oost, Osdorp-Midden, De Punt, Middelveldsche Akerpolder/ Sloten.

Ons schoonmaakbedrijf in Osdorp werkt in de volgende wijken