Hét schoonmaakbedrijf bij u uit de buurt in het Westerpark.

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie voorziet u snel en eenvoudig van de schoonmaak van uw bedrijf. Tegen een scherp tarief bieden wij u perfecte kwaliteit, in Amsterdam Westerpark. Bent u niet tevreden dan hanteren wij geen opzegtermijn. Bereken hier in 5 minuten uw schoonmaakabonnement online.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Wij geloven in tevreden medewerkers die zorgen voor tevreden klanten. In de loop van het jaar organiseren wij meerdere evenementen voor onze schoonmakers. Zij kunnen altijd terecht voor privé vraagstukken. Dankzij deze structurele ondersteuning en onze trainingen kunnen zij zich richten op waar ze goed in zijn. Het verzorgen van exact de schoonmaak die u wenst in uw kantoor in het Westerpark.

Prijs:

Op de website van  Schoonmaakunie kunt u nu online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor berekenen. Onderstaand zijn hiervoor 3 keuzes gegeven:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Bent u op de hoogte van hoeveel uren er nodig zijn om schoon te maken? Bereken dan hier binnen 30 seconden de prijs van uw schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Binnen 5 minuten heeft u hier uw eigen Schoonmaak Pakket samengesteld. Vul de verschillende ruimtes van uw kantoor in en bekijk uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Hier kunt u online een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs voor een overzichtelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie is actief in de volgende buurten van het Westerpark:

Houthavens, Spaarndammer-en Zeeheldenbuurt, Staatsliedenbuurt, Centrale Markt, Frederik Hendrikbuurt

Ons schoonmaakbedrijf in Westerpark werkt in de volgende wijken