Hét schoonmaakbedrijf van Amsterdam-Noord. Bereken hier online de kosten van uw schoonmaak!

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie verzorgt eenvoudig en snel de schoonmaak van uw bedrijf. Met een scherp tarief bieden wij u perfecte kwaliteit, ook in Amsterdam-Noord. Binnen 5 minuten heeft u hier de prijs van uw schoonmaakabonnement bepaald.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Bij dit schoonmaakbedrijf zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten. Voor onze schoonmaakmedewerkers verzorgen wij iedere maand een klein evenement. Aangaande privé vraagstukken kunnen zij bij ons terecht en zoeken wij naar een goede oplossing. Door deze ondersteuning en onze vakgerichte schoonmaaktrainingen zijn zij 100% bezig  met waar ze goed in zijn. Zij zijn altijd bezig met het verzorgen van exact de schoonmaak die u wenst op uw kantoor in Amsterdam-Noord.

Prijs:

Schoonmaakunie is het enige schoonmaakbedrijf in Nederland waar u de mogelijkheid heeft online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te berekenen. Kies hiervoor uit één van de onderstaande 3 opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u de benodigde uren voor de schoonmaak bij u op kantoor? Vul hier uw benodigde aantal uren in en bekijk dan de prijs van uw schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Hier kunt u binnen 5 minuten zelf uw Schoonmaak Pakket inrichten. Vul de schoon te maken ruimtes in van uw kantoor en bekijk uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Online kunt u hier een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs. Na het bezoek bij u op kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op en verstuurd u een duidelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie is actief in de volgende buurten in Amsterdam-Noord:

Volewijck, IJplein/ Vogelbuurt, Tuindorp Nieuwendam, Tuindorp Buiksloot, Nieuwendammerdijk/ Buiksloterdijk, Tuindorp Oostzaan, Oostzanerwerf, Kadoelen, Nieuwendam-Noord, Buikslotermeer, Banne Buiksloot, Buiksloterham, Nieuwendammerham, Waterland.