Hét schoonmaakbedrijf bij u in de buurt in de Baarsjes!

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie zorgt snel en eenvoudig voor de schoonmaak van uw bedrijf. Met een scherp tarief bieden wij u perfecte kwaliteit schoonmaak, in de Baarsjes. Bepaal hier binnen 5 minuten de prijs van uw schoonmaakabonnement online.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Bij Schoonmaakunie zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten. Gedurende het jaar organiseren wij meerdere kleine evenementen voor onze schoonmaakmedewerkers. Voor privé vraagstukken kunnen zij ook altijd terecht bij ons. Door deze structurele ondersteuning en onze schoonmaaktrainingen zijn zij 100% gericht op waar ze goed in zijn. Het voor u verzorgen van exact de schoonmaak die u wilt in uw kantoor in de Baarsjes.

Prijs:

Als enige schoonmaakbedrijf in Nederland bieden wij u de mogelijkheid nu online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor te berekenen. Onderstaand kunt u daarvoor kiezen uit 3 opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren er nodig zijn om schoon te maken bij u op kantoor? Vul hier het aantal uren in en bekijk dan binnen 10 seconden de prijs van uw schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

U kunt hier binnen 5 minuten zelf uw Schoonmaak Pakket samenstellen. Vul de ruimtes in van uw kantoor en bekijk uw prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Maak hier online een afspraak met één van onze Schoonmaak Adviseurs bij u op kantoor. Na de inventarisatie van uw kantoor stelt onze Schoonmaak Adviseur een schoonmaakprogramma op in een duidelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Schoonmaakunie is als schoonmaakbedrijf actief in de volgende buurten van de Baarsjes:

De Krommert, Van Galenbuurt, Hoofdweg, Indische Buurt West.

Ons schoonmaakbedrijf in de Baarsjes werkt in de volgende wijken