Hét schoonmaakbedrijf bij u om de hoek in Oud-West

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie voorziet u eenvoudig en snel van de schoonmaak van uw kantoor. In Amsterdam Oud-West bieden wij u perfecte kwaliteit tegen een scherp tarief. Bereken hier online in 5 minuten uw prijs voor de schoonmaak.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Schoonmaakunie gelooft in tevreden schoonmaakmedewerkers die zorgen voor tevreden klanten. Gedurende het jaar organiseren wij kleine evenementen voor onze schoonmaakmedewerkers. Ook kunnen zij bij ons terecht voor privé vraagstukken. Door deze structurele ondersteuning en onze schooonmaak cursussen kunnen zij zich richten op waar ze goed in zijn. U voorzien van exact de schoonmaak die u wenst in uw kantoor in Oud-West.

Online Prijs:

Op onze website kunt u online de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf berekenen. Onderstaand kunt u kiezen uit 3 opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u hoeveel uren er nodig zijn om uw kantoor schoon te maken? Bereken dan hier binnen 30 seconden de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier binnen 5 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen. Vul de verschillende ruimtes in en bekijk direct uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Hier kunt u direct online een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs op locatie voor een overzichtelijke schoonmaakofferte.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Ons Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie is actief in de volgende buurten van Oud-West:

Da Costabuurt, Kinkerbuurt, van Lennepbuurt, Helmersbuurt, Overtoomse Sluis, Vondelbuurt

Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Oud-West werkt in de volgende wijken