Hét schoonmaakbedrijf van het havengebied Westpoort. Bereken online snel uw prijs!

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie organiseert eenvoudig en snel  de schoonmaak van uw bedrijf. Wij bieden tegen scherpe tarieven, perfecte kwaliteit, in Westpoort. Bereken hier uw schoonmaakabonnement online in 5 minuten.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Ons schoonmaakbedrijf gelooft in tevreden medewerkers die zorgen voor tevreden klanten. In de loop van het jaar organiseren wij kleine evenementen voor onze schoonmaak medewerkers. Ook kunnen zij terecht voor privé vraagstukken. Met deze ondersteuning en onze schoonmaak cursussen kunnen zij zich 100% focussen op waar ze goed in zijn. Hierdoor behoren zij tot de  beste schoonmakers van Amsterdam Westpoort. Bij Schoonmaakunie krijgt u exact de schoonmaak die u wenst, heeft u een goede relatie met de schoonmaakmedewerker en ervaart u geen bijzaken van het schoonmaakbedrijf.

Direct online uw prijs:

Bereken nu bij Schoonmaakunie online uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor. U heeft onderstaand 3 keuzes om de prijs te berekenen of een afspraak te maken.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Heeft u al uitgezocht hoeveel  uren er schoon gemaakt moet worden bij uw bedrijf? Bereken dan hier in 1 minuut de prijs voor de schoonmaak.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Bepaal hier binnen 4 minuten uw Schoonmaak Pakket aan de hand van de ruimtes in uw bedrijf en bekijk direct uw prijs!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Hier kunt u online een afspraak maken met één van onze Schoonmaak Adviseurs die bij u langs komt. Hierna zal er binnen 12 uren een overzichtelijke schoonmaakofferte naar u toegezonden worden.

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Het Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie is actief in de volgende buurten van Westpoort:

Westelijk Havengebied

Ons schoonmaakbedrijf in Westpoort werkt in de volgende wijken