Hét schoonmaakbedrijf uit Oud-Zuid. Bereken online snel uw prijs.

Ons schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie regelt snel en volledig de schoonmaak van uw bedrijf. Hoge kwaliteit, tegen een scherp tarief, in Oud Zuid. Bent u niet tevreden dan hanteren wij geen opzegtermijn. Bekijk hier binnen 2 minuten de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten:

Gedurende het jaar organiseren wij namens het schoonmaakbedrijf voor onze schoonmaakmedewerkers verschillende kleine evenementen. Ook ondersteunen wij ze bij privé vraagstukken en zoeken mee naar de beste oplossingen. Door deze ondersteuning en onze praktijk gerichte schoonmaaktrainingen kunnen onze medewerkers zich focussen op waar ze goed in zijn. Door deze focus beschouwen wij ze als de beste schoonmakers van Amsterdam Oud Zuid. Op deze manier voorzien wij u van exact de schoonmaak die u wenst en zorgen wij als schoonmaakbedrijf dat u geen bijzaken ervaart.

De prijs van de schoonmaak direct online in te zien:

Als enige schoonmaakbedrijf van Nederland is het bij ons mogelijk om online uw schoonmaak te bestellen. Maak een keuze uit onderstaande opties en bereken hier online uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor.

Keuze 1: Schoonmaak in Uren

Weet u al hoeveel uren de schoonmaakmedewerker nodig heeft voor de schoonmaak van uw kantoor? Vul dan hier het aantal uren in en bekijk meteen online de prijs.  

Keuze 2: Schoonmaak Pakket

Stel hier binnen 4 minuten online uw Schoonmaak Pakket samen. Door het invullen van de verschillende ruimtes van uw bedrijf krijgt u direct inzicht in de prijs van de schoonmaak!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur

Maak hier online een afspraak met onze Schoonmaak Adviseur. Na het bezoek van onze Schoonmaakadviseur wordt er specifiek voor u een schoonmaakprogramma opgesteld. Hierna ontvangt u een duidelijke schoonmaakofferte.

 

 Of bel direct via 020-8201138!

 

Ons Schoonmaakbedrijf Schoonmaakunie is actief in de volgende buurten van Amsterdam Oud Zuid:

Oude Pijp, Nieuwe Pijp, Diamantbuurt, Hoofddorppleinbuurt, Schinkelbuurt, Willemspark, Museumkwartier, Stadionbuurt, Apollobuurt, Duivelseiland.

 

Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam Oud-Zuid werkt in de volgende wijken