Het vertrouwde schoonmaakbedrijf in Diemen

Ons schoonmaakbedrijf voorziet u eenvoudig in de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf in heel Diemen. Wij bieden u perfecte kwaliteit tegen een scherp tarief. Op deze website kunt u direct uw prijs voor de schoonmaak berekenen.

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten
Wij geloven in tevreden schoonmaakmedewerkers die zorgen voor tevreden klanten.  Daarom organiseren wij o..a. gedurende het jaar kleine evenementen voor onze vak schoonmakers. Behalve vragen over werk kunnen zij bij ons ook terecht voor privé vraagstukken. Door deze brede ondersteuning en verplichte schoonmaak cursussen kunnen onze medewerkers zich richten op waar ze goed in zijn. U voorzien van de schoonmaak die u wenst waar u ook in Diemen gevestigd bent.

Online Prijs:
U kunt online de prijs voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf berekenen. 
Hiervoor kunt kiezen uit drie opties:

Keuze 1: Schoonmaak in Uren
Als u weet hoeveel uren er nodig zijn om uw kantoor schoon te maken? Dan kunt u hier binnen 30 seconden de prijs voor de schoonmaak van uw bedrijf of kantoor uitrekenen.

Keuze 2: Schoonmaak Pakket
Hier stelt u binnen 5 minuten uw eigen Schoonmaak Pakket samen. Vul de verschillende ruimtes in en bekijk direct uw prijs voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf!

Keuze 3: Schoonmaak Adviseur
Wilt u liever een afspraak met onze Schoonmaak Adviseurs, zodat we  bij u in Diemen langskomen voor een overzichtelijke schoonmaakofferte? Plan dan direct uw afspraak in.

Of bel direct via 020-8201138!

Schoonmaakunie maakt in de volgende gebieden binnen Diemen schoon :

Diemen Zuid, Diemen Noord, Diemen Centrum, Stammerdijk, de Sniep, Bergwijkpark, Diemerplein, Kruidenhof, Verrijn Stuart